חייגו עכשיו:  050-5350130   

  • ראשי
  • בלוג
  • ארוחת שף למסיבת רווקים: להתאים את האירוע לכל החוגגים

איך בונים תפריט קייטרינג לאירועים קטנים?

אירועים פרטיים 017

 

בימי שגרה (שאינם ימי קורונה), הבחירה איך לחגוג את האירוע היא רק שלכם.

 

בימים אלו, כשההנחיות מגבילות ומצמצמות את מגוון האפשרויות שבדרך כלל פתוח בפניכם, יש באפשרותכם לבחור רק באירוע אחד – אירוע קטן.

 

אירועים קטנים מוגדרים כאירועים הנחגגים עם עד כ-50 אורחים.

 

אם גם אתם עומלים בימים אלו על אירוע קטן – מיום הולדת, דרך אירוע מצווה ועד חתונת בוטיק קטנה ואינטימית, גם אתכם לבטח מעניינת השאלה: איך בונים תפריט קייטרינג מנצח לאירועים קטנים?

אני מאמין כי בניית התפריט צריכה להתבסס על שלושה דברים:

1. היכרות אתכם ועם העדפותיכם הקולינאריות

2. שעת האירוע – אירוע צהריים או ערב

3. התקציב העומד לרשותכם 

 

בניית תפריט לאירוע בוטיק קטן – איך עושים את זה?


הדבר החשוב ביותר עבורי הוא לקחת בחשבון את ההעדפות האישיות שלכם. כשאתם מדמיינים את האירוע שלכם אתם מדמיינים אותו בצבעים, ריחות וטעמים מסוימים.

 

חשוב לי ליצור חוויה שדרכה תוכלו לטעום את חלומכם! התפריט לאירוע נבנה בהתאם לטעמים החביבים עליכם, המרקמים המרגשים אתכם והמטבחים שמסקרנים ומעוררים אתכם.

פרמטר חשוב נוסף הוא שעת האירוע. ישנם אירועים (בעיקר אירועים קטנים), שנחגגים בשעות הצהריים.

 

אני אתחשב בשעת האירוע שלכם – צהריים או ערב, וגם היא תשפיע על בניית תפריט האירוע.

 

לרוב, בצהריים הנטייה היא לתפריט קליל ואלגנטי יותר, בעוד אירועי הערב נחגגים בקונספט של ארוחת ערב חגיגית – עשירה וארוכה יותר. 

 

ופרמטר נוסף חשוב: התקציב שלכם. אני אשמח לבנות בעבורכם תפריט מנצח לאירוע האינטימי שתחגגו, תוך התחשבות מלאה בתקציב העומד לרשותכם.

 

טעמים מאוזנים, מרקמים מעניינים ונראות אסתטית – את כל אלו ניתן להשיג גם עם תקציבים צנועים יותר.

 

מה עוד חשוב שתדעו על בניית תפריט לאירועים:

  • הטעם האישי שלכם חשוב, אך בניית התפריט לא תסתמך רק עליו. כשבונים תפריט לאירוע, חשוב לקחת בחשבון בעיקר את האורחים.

ההמלצה היא לבנות תפריט המבוסס על קלאסיקות קולינאריות – כזה שעתיד להתחבב על מרבית האורחים שלכם. גם המנות הקלאסיות-מסורתיות, יקבלו פרשנות עדכנית ומודרנית.

  • בניית תפריט אינה רק לקבוע אילו מנות יוגשו לאורחים. ארוחה חגיגית לאירוע מתוכננת לפרטים, כאשר המטרה היא לבנות אותה בהדרגה ולהעצים את התרגשות האורחים עם כל מנה שמוגשת. עם בניית התפריט אתחשב בגודלי המנות וסדר הגשתן, מנעד הטעמים הנכון לכל מנה, התוספות הנכונות ביותר שילוו את העיקריות וכן הלאה. אני אשמח לייעץ, לכוון ולדייק את הבחירות שלכם, כך שתפריט האירוע שלכם יוכתר כהצלחה גדולה.

 

  • כאן באתר שלי תוכלו להתרשם מתפריט לדוגמא – a la cart,  המתאים לאירועים קטנים. התפריט כולל פתיחים, מנה ראשונה, מנת ביניים, מנה עיקרית וקינוח מתוק. אשמח לבנות תפריט בהתאמה מלאה אליכם ואל אופי האירוע. 

האוכל מייצר חוויה, מעלה זיכרונות ותורם לפסל קול האירוע. להשקיע באוכל זה להשקיע באירוע כולו!

 

לפרטים אודות תפריט קייטרינג לאירוע קטנים, אתם מוזמנים לפנות אליי, יהיה טעים! 050-5350130