חייגו עכשיו:  050-5350130   

  • ייעוץ קולינרי
  • H
  • K
  • W

ייעוץ קולינארי לבית קפה

מזל טוב! אתם מתקרבים בצעדי ענק לקראת הגשמה של חלום - פתיחת בית קפה משל עצמכם. אין ספק כי מדובר במשהו מאוד מרגש, סוף סוף אתם יוצאים לדרך עצמאית בה אתם מאמינים ובטוחים.

ודאי אתם מדמיינים כבר את השולחנות והכסאות מסודרים, את הריח של הקפה שיורד ממכונת האספרסו, הרעש של החלב המוקצף שנבלע ברקע צלילי המוזיקה, הפרחים, הנרותהאנשים מסביב מדברים והמטבח כבר מוכן ומזומן להתחיל ולהוציא את המנות שאוטוטו תחליטו עליהם ביחד.

לצד ההתרגשות, בטח מלווים אתכם גם לא מעט חששות ושאלות. בצדק. פתיחה של בית קפה או שדרוג של מקום קיים משלבת בתוכה מגוון של תהליכים מורכבים, שכן עסק כמו בית קפה דורש המון התייחסות לקשת רחבה של היבטים בו זמנית. בנוסף, מדובר בעסק מאוד טריקי שכן יש כל כך הרבה הוצאות שלפעמים אנחנו אפילו לא מודעים אליהם בתחילת הדרך וזה יכול לגרום להפסדים כלכליים. אנחנו כאן כדי למנוע את יצירת הבור הכלכלי הזה שבגללו נסגרים עשרות אם לא מאות בתי קפה בשנה בישראל.

ייעוץ קולינארי לבית קפה מטרתו לפשט קצת את הדברים ולהעניק לכם כלים שיעזרו לכם להגשים את היעדים והמטרות של העסק החדש.

ייעוץ קולינארי לבית קפה - מה זה כולל?

ובכן, כמו כל תהליך גם כאן הדברים קורים בשלבים ולא ביום אחד. לפני שבכלל מתחילים לבחור את המנות שיוגשו בבית הקפה שלנו חשוב לגבש קונספט עליו נבסס את השלבים הבאים בתהליך.

יצירת בסיס טוב ואיכותי היא המתכון להצלחה בהמשך הדרך. לאחר מכן ניתן יהיה לגבש ולהחליט על תפריט מתאים. בנוסף, נתכנן את ההוצאות הצפויות ועל פי זה נתמחר את המנות בתפריט. נכתוב ביחד ספר מתכונים, נבחר את חומרי הגלם ואת הספקים המתאימים איתם נעבוד.

כאשר מדובר על ייעוץ קולינרי לבית קפה, בשלבים הבאים והסופיים לפני הפתיחה נתכנן בקפידה את המטבח, נאמן את הטבחים ונקבע סדר יום ונהלים במטבח עצמו. נחמד את המלצרים תודות שירות ואירוח, נכשיר את העובדים השונים ונריץ כמה ימים של עבודה במטבח. זה רק חלק קטן ממה שצפוי לכם אם תבחרו בדרך הבטוחה הכוללת ייעוץ קולינארי מקצועי לבית הקפה שלכם.

היתרונות של התהליך

* התייחסות לכל עסק באופן ספציפי והתאמת תכנית פעולה מתאימה

* בניית תכנית עבודה מסודרת

* הדרכה מקצועית במטרה למנוע קבלת החלטת שגויות

* סיוע מאנשי המקצוע המובילים ביותר בתחום עם שנים רבות של ניסיון

* הליך ממוקד ויעיל שהוכיח את עצמו עשרות פעמים

למי זה מתאים?

ייעוץ קולינארי לבית קפה מתאים לבעלים של מסעדות ובתי קפה הנפתחים בקרוב או לעסקים קיימים שרוצים לשנות את הצורה שבה הם עובדים ולמקסם את הרווחים בבית הקפה או המסעדה.

מניסיון, ברגע שבוחרים להקים או לשנות משהו בדרך זו, המסלול להצלחה מובטח, מה גם שתוכלו בצורה כזו לחסוך כסף חודש בחודשו ולייעל את עצמכם ואת כל הפעילות בתוך העסק. אז כל מה שנשאר לכם לעשות הוא פשוט לייצור איתנו קשר דרך האתר, או לחילופין לצלצל ישירות לשף אייל פינקלשטיין שבנה ומוביל את כל התהליך בטלפון 0505350130 או בכתובת המייל. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

לבירורים והזמנות צרו קשר ונחזור אליכם בהקדם או חייגו: 050-5350130

  • מבחר תמונות מהגלריה שלנו
    לתמונות נוספות לחץ כאן >>

    4
    2
    5
    3
    a
    A (40)
    A (48)
    8
    A (64)

צרו קשר