תוכנית עסקית למסעדה
מסעדה נחשבת לאחד העסקים הטריקיים וככל שהזמן עובר, זה הופך מסובך ומורכב עוד יותר הן בשל התחרות ההולכת וגוברת בתחום המסעדנות והן בשל העלייה בחומרי הגלם והמוצרים השונים בהם אנו עושים שימוש בתוך המטבח.
יש כל כך הרבה אלמנטים שצריך להתייחס אליהם ביום יום כאשר פספוס או אי התייחסות לאחד המרכיבים הללו עלול לגרום סופו של דבר לסגירת העסק.
החשיבות של תוכנית עסקית למסעדה להצלחתה
בשביל זה בנינו עבורכם תוכנית עסקית למסעדה, תהליך בו אנו מתייחסים לכל אותם מרכיבים במטרה לפשט עבורכם את הדברים זאת עם שילוב של ידע מקצועי בתחום הקולינריה, ניסיון רב שנים בתחום, כך ניתן יהיה להגשים את החלום ולהתמקד בהתחדשות, יצירתיות ומימוש התשוקה והאהבה שיש לכם בבטן- להמשיך לבשל ולארח אנשים. מדובר במשימה לא פשוטה, אולי אפילו מאתגרת אך אין ספק שהיא אפשרית והכל תלוי איך מסתכלים על הדברים מבחוץ ומנהלים אותם מבפנים.
בשונה מעסקים אחרים להם בונים תוכנית עסקית למסעדה, פתיחה של מסעדה מביאה איתה הוצאות שוטפות ועלויות הקמה גבוהות יותר, אליהן עלינו להתייחס בטווח הקצר והארוך גם יחד. מדובר באחד התחומים הכי תחרותיים בעולם ולכן כדי להצליח, חייבים להתנהל נכון ובצורה מקצועית.
התהליך נעשה בשלבים תוך התייחסות למצב הנוכחי בו נמצאת המסעדה. בראש ובראשונה יש לבנות קונספט מסודר על פיו נבנה את התכנית העסקית, לבחור את המנות שיופיעו בתפריט (למנות יש השפעה גדולה על פופולאריות המסעדה בקרב הלקוחות מצד אחד ועל ההכנסות מצד שני). בשלב הבא יש להתייחס למאפיינים נוספים כמו מיקום המסעדה, הצוות המרכיב אותה והעיצוב.
איך אנחנו נכנסים לתמונה?
כבר למעלה מ-20 שנה שאייל פינקלשטיין - עוסק בתחום המסעדנות בארץ ומייעץ לעסקים הנמצאים בתחילת או באמצע הדרך. אייל מסייע לאנשים המעוניינים לפתוח מסעדה חדשה או לבעלי מסעדות ותיקות המעוניינים לשפר את השירות וההתנהלות שלהם בתוך המסעדה. ייעוץ למסעדות כולל התייחסות לכל מרכיבי העסק באופן ספציפי, הסתכלות על ההתנהלות הכלכלית של העסק, התפריט, הוצאות אל מול הכנסות, תמחור המנות לפי ההוצאות, בחירת המוצרים, חומרי הגלם והספקים איתם נעבוד, אימון הטבחים, המלצרים והברמנים במסעדה הכל במטרה לבנות תוכנית עסקית למסעדה התואמת את הציפיות העתידיות שלנו.
אנו מזמינים אתכם להיעזר בשירותי הייעוץ הקולינרי שלנו ולקבוע פגישה מסודרת עם השף אייל פינקלשטיין בטלפון 050-53550130 או במייל This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..