חייגו עכשיו:  050-5350130   

ייעוץ להבראת מסעדות

שף 9

 

מידי יום נסגרות בישראל כשמונה מסעדות, כך שבכל שנה נסגרות כשלושת אלפים מסעדות. אם המסעדה שלכם נקלעה לקשיים אל תחכו עד שתמצאו את עצמכם כחלק מהנתונים הסטטיסטיים. התקשרו עוד היום לשף אייל פינקלשטיין לקבלת שירות יעוץ להבראת מסעדות מקצועי ואפקטיבי שעושה את כל ההבדל מעסק כושל למשגשג.

 

למה המסעדה שלכם כושלת?

יכולים להיות גורמים רבים שבגללם המסעדה שלכם מתחילה לקרטע. אחד העיקריים שבהם הוא תשתית ניהול גרועה הניכרת בהיבטים קולינאריים, פיננסיים, ניהוליים ושיווקים. לכך יש להוסיף תחרות עזה בשוק, הרבה הוצאות ואחוזי רווח לא מאוד גבוהים. ואם לא די בכך, לא אחת בעלי מסעדות מנסים לנהל את העסק על היבטיו השונים ללא ידע או הכוונה מקצועית, ולרוב כושלים בניסיון זה. במצבים אלו ואחרים הדרך הטובה, היעילה והחסכונית ביותר לצאת מהקשיים היא פניה לגורם מקצועי ומנוסה. השירות של אייל פינקלשטיין בוחן את מצבה הנוכחי של המסעדה ומספק הכוונה קולינארית וניהולית לשיפור המסעדה והאוכל המוגש בה.

 

ייעוץ שמבריא מסעדות

שירותי ייעוץ להבראת מסעדת מסופקים עם ליווי מלא ויחס אישי, ונשענים על ניסיון רב שנים בתחום הקולינריה ומאפשרים התאמה מלאה לצרכים ולמאפיינים של המסעדה. השירות יכול להתבסס רק על ההיבט הקולינארי או להיות שירות מקיף הכולל גם את ההיבטים הניהוליים, התפעוליים והשיווקיים של המסעדה, תוך מתן דגש על כל פרט ופרט. בין היתר השירות כולל תכנון מנות ובניית תפריט, תמחור המנות בהתאם להוצאות והכנסות, כתיבתו של ספר מתכונים, בחירת ספקים וחומרי גלם, וכן קביעת סדר יום ונוהלי עבודה, הדרכות לעובדי מטבח ומלצרים. כל זאת מגובה בתקופת הרצה במהלכה נבחנים ומוטמעים השינויים עד לקליטתם המלאה.

 

ייעוץ להבראת מסעדות

להזמנת שירותי יועץ להבראת מסעדות ולקביעת פגישה וקבלת מידע נוסף בנושא, צרו קשר עם השף אייל פינקלשטיין בטלפון 0505350130 או במייל This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..