חייגו עכשיו:  050-5350130   

ייעוץ קולינארי

ייעוץ קולינרי

פתיחת מסעדה או שדרוגה כוללת תהליכים רבים אשר לעיתים נראים טריוויאליים, אך בפועל הם עלולים להיות מורכבים יותר. מטרת הייעוץ הקולינארי הינה לפשט את התהליך, להיעזר במישהו שיש לו את הניסיון לבחון את התהליך באופן כולל ולהיכנס לפרטים הספציפיים על-מנת להגשים את הרצונות והציפיות שלכם.

להלן כמה שלבים אשר עוברים בתהליך הייעוץ הקולינארי –

  • גיבוש קונספט למסעדה
  • גיבוש המנות ובניית תפריט מתאים
  • תכנון ההוצאות הצפויות ותמחור המנות בהתאם
  • כתיבת ספר מתכונים
  • בחירת חומרי גלם ומציאת ספקים מתאימים
  • תכנון המטבח
  • אימון הטבחים וקביעת סדר יום ונהלים במטבח
  • לימוד המלצרים
  • הרצה בפועל של המטבח

ועוד...

כמובן שיעוץ מלא כולל את כל השלבים שתוארו ועוד כמה... ויעוץ חלקי יכול לכלול רק מספר שלבים הנחוצים לבעלי המסעדה, בהתאם לדרישתם.

מעוניינים להעלות את העסק למסלול של הצלחה ולחסוך המון כסף בחודש - ליעוץ קולינארי איכותי, עם יחס חם ואישי, תוכלו ליצור איתי קשר.

 

ייעוץ קולינארי למסעדות על ידי שף מקצועי

השף המוערך אייל פינקלשטיין פועל קרוב לשני עשורים בתחום המסעדות הטובות בארץ, וברשותו ידע וניסיון עשיר בכל הקשור אל יעוץ קולינארי עבור בעלי מסעדות. מדובר בשירות מקצועי המסופק למסעדות חדשות או מסעדות ותיקות המעוניינות לשפר ולשדרג את שירותיהן.

 

הצורך בייעוץ קולינארי

פתיחת וניהול מסעדה הם חלומם של רבים, אולם בפועל מדובר בענף בעל רמת סיכון מאוד גבוהה, הנובעת בין היתר מהוצאות שוטפות ועלויות הקמה גבוהות, פחת גבוה, תחרות עזה וכדומה. אל נתונים אלו מתווסף ניהול לא מנוסה של המסעדה, מנות לא טעימות וקבלת החלטות שגויות המובילות לכישלון, ולקריסת וסגירת מסעדות רבות בענף - חדשות וותיקות כאחת. יחד עם זאת, ניתן להצליח ולשגשג בענף המסעדות אם תקבלו החלטות נכונות, תבנו תפריט מצוין עם מנות טעימות ותנהלו את העסק שלכם באופן נבון ומקצועי. את הכלים מומלץ לקבל מאנשי מקצוע מנוסים המספקים שירותי ייעוץ קולינארי.

 

הליך עומק מקצועי

שירותי יעוץ קולינארי למסעדות מבוססים על הליך עומק רציני המתחיל ממבט כולל על העסק וממשיך בירידה לפרטי הפרטים, עד קבלת תוכנית פרקטית מקיפה. ההליך מותאם לאופיה וצרכיה של כל מסעדה וכולל בין היתר גיבוש קונספט, בחירת מנות ובניית תפריט הולם, עריכת ספר מתכונים, וכן תמחור מנות בהתאמה להוצאות, בחירתם של מוצרים, חומרי גלם וספקים, תכנון מקצועי של המטבח, ארגון נהלים וסדר יום, אימון טבחים, עובדי מטבח ומלצרים, והרצת המטבח במתכונתו החדשה.

 

לשירותי יועץ קולינארי

להזמנת שרותי יועץ קולינארי למסעדות ולקביעת פגישה וקבלת מידע נוסף בנושא, צרו קשר עם השף אייל פינקלשטיין בטלפון 0505350130 או במייל This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..