חייגו עכשיו:  050-5350130   

מתכונים

ניתוח אסטרטגי לענף המסעדנות

326

 

קונספט
קביעת קונספט מאפשרת "סיפתח" לכל השתלשלות האירועים אשר ירכיבו בסופו של דבר את המסעדה שלנו. מתוך הקונספט נוכל להבין את גובה ההשקעה ההתחלתית (עיצוב למשל), את התפריט ובניית החוויה המלאה ללקוח. כאשר הקונספט ברור יהיה אפשר להתחיל לחשוב על הכנסות, לבחון הוצאות ולראות איך מתחילים לבנות ולהקים את העתיד.

המשך קריאה...

שף פרזנטור לקמפיינים שיווקיים

בתי עסק רבים מתחום במזון, החל מחברות מזון, דרך מוצרי בישול ועד מכירת ציוד למסעדנים ומטבחים ביתיים, צריכים לשווק את המוצרים שלהם.

המשך קריאה...